top of page

Результати збирання врожаю проведеного досліду


В Запорізькій області Якимівського району провели збирання дослідної ділянки. Площа якої складала 24 гектара.

Протягом сезону проводили три внесення:

1. Фаза кущення (весна) – Гуміфілд Форте Фульвік в.с., 0,4 л/га.

2. Фаза прапорцевий листок – Фульвігрін Антистрес в.с., 0,5 л/га.

3. Фаза формування зерна – Гуміфілд Форте Аміно в.с., 0,4 л/га.

У фазу кущення препарат застосовували для стимулювання відновлення вегетації. Гумат калію забезпечив активний ріст кореневої системи та підвищив стійкість до перепадів температур, а фульвові кислоти забезпечили потужний старт вегетативної маси. У фазу прапорцевого листка застосовували препарат Фульвігрін Антистрес вносили з метою відновлення рослин після жорстких весняних стресів та для забезпечення пролонгованого захисту й підвищення стійкості до високих температур. У фазу формування зерна застосовували препарат Гуміфілд Форте Аміно для збільшення маси 1000 насінин та підвищення вмісту білку в насінні.


Після збирання врожаю отримали наступні результати:

- на контрольній ділянці врожайність склала 37,0 ц/га;

- на дослідній ділянці 41,6 ц/га (+4,6 ц/га).

На серпень 2020 року ціна 1 тони пшениці становить 5500 грн. Затрати на застосування препаратів компанії Агротехносоюз склали 383 грн. Прибавка від застосування гуматів склала +4,6 ц/га або 2530 грн. Тобто, господарство отримало додатковий прибуток 2 147 грн/га! А з 24-ох оброблених гектарів пшениці отримали 51 528 грн додатково.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 067-826-56-49#збиранняврожаю #пшениця #гумати #агротехносоюз #атс #гуміфілдфортеаміно #гуміфілд #антистрес

132 перегляди0 коментарів
bottom of page