квіт 261 хв

На початку цвітіння ріпаку пройшли опади! Чи чекають нас рекордні врожаї?

Цього року природа вирішила підтримати аграріїв! У фазу «бутонізації-цвітіння» ріпаку, коли кожна крапля вологи на вагу золота, ми отримали опади. В Полтавській області в середньому з 10 по 26 квітня випало 19-20 мм опадів.

У фазу «бутонізація-цвітіння» рослини потребують найбільшої кількості вологи. Це критичні періоди, коли рослини формують квітки, стрімко ростуть бокові гілки, активно засвоюються елементи живлення.

Щоб максимально використати ці сприятливі умови та виростити багатий врожай, я рекомендую застосування стимуляторів росту від компанії Humintech (Фульвітал Плюс в.с. 0,45 л/га або Фульвітал Плюс з.п. 0,2 кг/га або Фульвігрін Стимул в.с. 0,5-1,0 л/га або Фульвігрейн Стимул в.с. 0,5 л/га).

Таке внесення ми з партнерами провели 16 квітня в Шишацькому районі, Полтавській області. Основною метою внесення, насамперед, було стимулювати живлення (NPK). Застосували Фульвітал Плюс в.с. у нормі 0,45 л/га. Препарат підвищує коефіцієнт використання елементів живлення з ґрунту та добрив, стимулює закладання генеративних органів та стимулює фотосинтез!

Тож, чи можемо ми очікувати на рекордні врожаї ріпаку? Якщо погода продовжить радувати нас, і ми правильно використаємо всі доступні агротехнічні прийоми, шанси будуть дуже високі!

Воронцова Олена,

(067) 623-63-55

менеджер з розвитку Полтавської області,

ТОВ «АГРОТЕХНОСОЮЗ»

    20
    0