top of page

На початку цвітіння ріпаку пройшли опади! Чи чекають нас рекордні врожаї?


Агротехносоюз, Фульвітал Плюс, Ріпак озимий, стимулювати ріст, стимулювання ріпаку, урожайність ріпаку

Цього року природа вирішила підтримати аграріїв! У фазу «бутонізації-цвітіння» ріпаку, коли кожна крапля вологи на вагу золота, ми отримали опади. В Полтавській області в середньому з 10 по 26 квітня випало 19-20 мм опадів.


У фазу «бутонізація-цвітіння» рослини потребують найбільшої кількості вологи. Це критичні періоди, коли рослини формують квітки, стрімко ростуть бокові гілки, активно засвоюються елементи живлення.


Щоб максимально використати ці сприятливі умови та виростити багатий врожай, я рекомендую застосування стимуляторів росту від компанії Humintech (Фульвітал Плюс в.с. 0,45 л/га або Фульвітал Плюс з.п. 0,2 кг/га або Фульвігрін Стимул в.с. 0,5-1,0 л/га або Фульвігрейн Стимул в.с. 0,5 л/га).


Таке внесення ми з партнерами провели 16 квітня в Шишацькому районі, Полтавській області. Основною метою внесення, насамперед, було стимулювати живлення (NPK). Застосували Фульвітал Плюс в.с. у нормі 0,45 л/га. Препарат підвищує коефіцієнт використання елементів живлення з ґрунту та добрив, стимулює закладання генеративних органів та стимулює фотосинтез!


Тож, чи можемо ми очікувати на рекордні врожаї ріпаку? Якщо погода продовжить радувати нас, і ми правильно використаємо всі доступні агротехнічні прийоми, шанси будуть дуже високі!


Воронцова Олена,

(067) 623-63-55

менеджер з розвитку Полтавської області,

ТОВ «АГРОТЕХНОСОЮЗ»

2 перегляди0 коментарів
bottom of page