top of page

Humintech GmbH та органічне виробництво в Україні


Вирубка лісів, експлуатація морів і ґрунтів, забруднення повітря і води - усі ці фактори підштовхують наш світ до екологічної катастрофи. В процесі технологічного прогресу людство зіткнулося з загрозою самознищення , тому ООН було розроблено ряд дій по збереженню нашої планети.





Оргагічне виробництво є одним із шляхів вирішення ситуації що склалася станом на ХХІ століття. Темпи його зростання в Україні вищі у 5,4 рази , ніж в країнах Європи, та майже в 5 разів вищі, ніж у світі. Україна посідає 20-те місце у світі та 11-те місце в Європі за площею сільськогосподарських угідь, зайнятих під органічним виробництвом. Компанія Humintech GmbH вже більше 40 років допомагає фермерам отримувати сталі та високі врожаї в умовах впливу стресів різної природи : заморозків, посухи , незбалансованого живлення. Завдяки унікальній розробці гумінових препаратів з леонардиту, компанія входить до списку 100 найбільш інноваційних компаній Німеччини. Препарати, позначені знаком «Органік Стандарт» і є рекомендованими для використання в органічному землеробстві. Дана унікальна розробка надає змогу рослинам розвинути більшу кореневу систему , посилює інтенсивність фотосинтезу та мінімізує негативний вплив стресових факторів що сприяє покращенню якісних показників продукції. Представляє дану продукцію в Україні компанія Агротехносоюз - лідер на ринку антистресантів та стимуляторів росту. Команда справжніх професіоналів вже більше 12 років допомагає отримувати стабільні та високі врожаї українським сільгоспвиробникам.


Наразі в портфоліо компанії для органічного виробництва є Гуміфілд з.п., Гуміфілд ВР-18 в.с., Фульвітал Плюс в.с. і Фульвітал Плюс з.п.. Сертифікати підтвердження в Україні дозволу на застосування препаратів в органічному землеробстві наша команда отримала від компанії «Органік стандарт». У Німеччині препарати сертифіковані FiBL (Науково-дослідний інститут органічного сільського господарства).


Гуміфілд з.п і Гуміфілд ВР-18 на основі солей гумінових кислот, отримані з високоякісного німецького Леонардиту. Продукти потужні антистресанти, які захищають рослини від стресів різної природи (різких перепадів температур, приморозків, високих темпаратур, нестачі вологи). Норма застосування для позакореневого підживлення польових і овочевих культур Гуміфілд з.п. – 0,05-0,1 кг/га, Гуміфілд ВР-18 в.с. – 0,2-0,4л/га.


Фульвітал Плюс в.с. і Фульвітал Плюс з.п. містять в своєму складі фульвові кислоти і набір мікроелементів. Застосування препаратів сприяє активному росту та розвитку рослин, посилює природній імунітет рослин до хвороб та шкідників, покращує закладання генеративних органів. Важливо відзначити, що застосування Фульвіталу Плюс підвищує коефіцієнт засвоєння елементів живлення з грунту. Норма застосування для позакореневого підживлення польових і овочевих культур Фульвіталу Плюс з.п. – 0,1-0,15 кг/га, Фульвіталу Плюс в.с. – 0,3-0,45 л/га. При застосуванні в садах і виноградниках – 0,8-1,6 л/га.


За більш детальною інформацією звертайтесь до представників компанії «Агротехносоюз».



Автор:

Менеджер з розвитку продукції компанії Агротехносоюз

Мазур Наталя





HuminTech GmbH, збережімо планету разом!


0 переглядів0 коментарів
bottom of page