top of page

Весняні негаразди погоди. Як захистити рослини?



Травень. Третій місяць весни, а погода і надалі не дає можливості аграріям відчувати себе спокійно. Різкі перепади температур, які відмічаються на сьогодні – вночі +1- +3°С а вдень +15° негативно впливають на ріст і розвиток сільськогосподарських культур. Як бути в даній ситуації? Як допомогти рослинам нормально розвиватися і зберегти потенціал врожайності?


Для вирішення даних проблем компанія Агротехносоюз пропонує високоякісні продукти з німецької сировини, виготовлені в Німеччині


Гуміфілд ВР – 18



Солі гумінових кислот 180 г/

Солі фульвових кислот 20 г/л

В тому числі: амінокислоти 25 г/л

К2О 30 г/л

Мікроелементи 5 г/л

Норма застосування 0,4 л/ га.

Універсальний антистресант, який застосовується для посилення опору рослин стресам різного походження, стимуляції розвитку кореневої системи та додаткового накопичення органічної речовини. Сприяє покращенню якісних показників у зернових та технічних культур.





Гуміфілд в.г.



Солі фульвових кислот 80 г/кг.

Солі гумінових кислот 750 г/к

В тому числі: амінокислоти 100-120 г/кг

Норма застосування 0,1 кг/га




Гуміфілд в.г. – універсальний продукт, який застосовується як для обробки насіння так і для позакореневого внесення. Завдяки сухій формі препарат може зберігатись при низьких температурах. Потребує приготування маточного розчину.




Хочеться відмітити, що обидва препарати сертифіковані для органічного землеробства.

Використовуючи препарати компанії Агротехносоюз аграрії отримують стабільні та високі врожаї з високими якісними показниками озимих та ярих культур в умовах впливу стресів різної природи.


Високих та сталих врожаїв вам з компанією Агротехносоюз




Менеджер з регіонального розвитку

По Чернігівській та Сумській областях

Лимар Петро








3 перегляди0 коментарів
bottom of page