top of page

Відновлення вегетації озимої пшениці.



Восени 2020 року в Харківській та Луганській області були не сприятливі умови для посіву озимини. Фермерські господарства проводили посів озимої пшениці в суху землю. Наприкінці жовтня по території Харківської області пройшли дощі, озима пшениця зійшла на початку листопада, а в Луганській області дощі порадували фермерські господарства на неділю пізніше ніж Харківській. Сходів вони не отримали, так як раптово прийшла зима. Зійшла озимина вже під снігом. Та зима була не сніжною і ось яку картину ми побачили 1 березня 2021 року:


Нажаль фаза пшениці у більшості фермерських господарств від одного до трьох листів. На кінець березня картина практично не змінилася так як були різкі перепади температур і в деяких районах Луганської області пішли тріщини по рядку. 90% фермерських господарств внесли селітру по мерзлоталому ґрунту в кількості 100-120 кг/га. Та при низьких температур P, N та К рослині недоступний. Та фахівці компанії ТОВ «Агротехносоюз» знайшли як допомогти рослинам у відновленні вегетації. Ми пропонуємо поєднати два наших препарати такі як:

Фульвігрейн Стимул

(норма застосування 0,3 л/га):

-Фульові кислоти – 200 г/л

-Залізо (Fe) – 13,5 г/л

-Цинк (Zn)- 9 г/л

-Марганець (Mn) – 6,5 г/л

-Мідь (Cu) – 5 г/л

-Магній (Mg) – 21 г/л

-Сірка (S) – 15 г/л

-Цитокінін

-Ауксин


Фульвігрейн Стимул розроблений спеціально для стимуляції активного росту рослин. Фульвові кислоти, які входять до складу препарату, є природним стимулятором росту. Обробка рослин у критичні фази препаратом сприяє швидкому наростанню вегетативної маси за рахунок активного поділу клітин, закладанню генеративних органів, посилює природний імунітет рослин, процеси фотосинтезу та покращує засвоєння елементів живлення з добрив і грунту.


Гуміфілд Форте Аміно


(норма застосування 0,3 л/га):

-Амінокислоти - 60 г/л

-Солі гумінових кислот - 135 г/л

зокрема:

  Калій K2O - 20 г/л

  Мікроелементи - 5 г/л






Гуміфілд Форте Аміно знімає з рослин жорсткі стреси різноманітного походження. Основа препарату – вільні L-амінокислоти рослинного походження, які засвоюються рослинами протягом 3-6 годин та відразу включаються до обмінних процесів у клітинах, забезпечуючи швидке та ефективне виведення рослини зі стану стресу. Гумат калію, окрім пролонгованого антистресового ефекту, сприяє росту кореневої системи.


Фахівці нашої компанії завжди раді допомогти вам з приводу захисту посівів озимої пшениці та інших культур від впливу стресів. Тому звертайтеся і до зустрічі на полях України.




Більш детальну консультацію по препаратам компанії HumiTech та зробити предзаказ на придбання, можливо по телефону

+38(096)719-39-01 – спеціаліст компанії ТОВ «Агротехносоюз» Лазуренко Євгеній Володимирович.











Автор: Лазуренко Євгеній Володимирович




2 перегляди0 коментарів
bottom of page