top of page

Градобій на соняшнику! Як діяти?

Хочу поділитися технологією відновлення соняшника та зняття стресу після граду при використанні препаратів компанії HuminTech.


Агроном фермерського господарства яке знаходиться в Харківській області в Богодухівському районі зіткнувся з проблемою пошкодження посівів соняшнику градом та звернувся за допомогою до фахівців компанії Агротехносоюз. Було запропоновано використати разом з фунгіцидом німецькі продукти Гуміфілд Форте Аміно з нормою 0,5 л/га і Фульвітал Плюс – 0,15 кг/га.


На фото соняшник після пошкодження градом:


До складу Гуміфілд Форте Аміно входять солі гумінових кислот, які знімають стрес з рослин, стимулюють розвиток кореневої системи та амінокислоти. Вільні L-амінокислоти засвоюються рослинами протягом першої доби, та відразу включаються в обмінні процеси у клітинах, забезпечують швидке та ефективне виведення рослин зі стану стресу.

Фульвітал Плюс, до складу якого входять солі фульвових кислот та мікроелементи, активує фізіологічні процеси , покращує живлення рослин, працює в синергізмі з фунгіцидами.

Надалі ми будемо спостерігати за цим полем разом з агрономом, та в наступному випуску поділимося з Вами результатами від застосування.

Фахівці компанії Агротехносоюз завжди раді допомогти з захистом посівів сільськогосподарських культур від стресів різного походження.

Звертайтеся і до зустрічі на полях України.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном +38(096)719-39-01 та +38(066)20-47-990

Менеджер компанії Агротехносоюз

Лазуренко Євгеній




72 перегляди0 коментарів
bottom of page