top of page

Кращий вибір для відновлення вегетації озимих


На Півдні України щороку виникає проблема, коли весною замість відновлення вегетації посіви озимої пшениці «сидять», рослини слабкі, їх вихід із зими затягується. Це все свідчить про те, що урожайність на таких полях не буде високою. Відвідуючи господарства фахівці компанії «Агротехносоюз» радять включити для першої обробку препарат Фульвігрейн Старт в.с. Використання даного препарату прискорює відновлення вегетації з одночасним їх захистом від кліматичних та пестицидних стресів, які у нас трапляються щороку.

Сучасні погодні умови частіше дають зрозуміти виробникам сільськогосподарської продукції одну просту істину – без постійного пошуку нових можливостей і технологій, все важче і важче з року в рік отримувати стабільно зростаючі показники, незалежно від того, чим ти хочеш займатись. В господарствах, плануючи стратегію вирощування культур, впевнено включають в неї продукти компанії Humintech GmbH, і можете бути певні – жоден з них про це не пошкодував.


Цього року актуальною є проблема слабкого осіннього кущення посівів. Частина площ входила в зиму у вигляді шильця, на весну вони опинились в ослабленому стані і потребують багато часу для нормального відновлення вегетації. Даний факт є перешкодою для отримання високих врожаїв. Але цьому можна зарадити.


Для швидкої допомоги озимим під час відновлення весняної вегетації рекомендуємо новітній препарат з Німеччини компанії HuminTech GmbH Фульвігрейн Старт в.с., який містить у своєму складі фульвові кислоти 60 г/л, солі гумінових кислот 135 г/л, амінокислоти 20 г/л, фітогормони ауксин і цитокінін, гліцин, глутамін. Саме фульвові кислоти та цитокінін діють як потужний стимулятор росту, забезпечують швидке відновлення вегетації та активне кущення/ гілкування. Солі гумінових кислот та ауксин, в свою чергу, стимулюють активний розвиток кореневої системи та антистресовий захист від несприятливих умов. Гліцин та глутамін працюють на подолання кліматичних та пестицидних стресів, при цьому значно прискорюють обмін речовин, покращуючи загальний стан посівів.

Фаза весняного відновлення вегетації у озимих є одним з найбільш стресових етапів під час вирощування культур, адже саме в цей час рослини закладають основу фундаменту, який складе кінцеву врожайність. За допомогою препарату Фульвігрейн Старт в.с. можна позбутись проблем, які можуть спіткати Вас на цих етапах вегетації рослин. На це слід звертати особливу увагу кожному господарю, який дбає про свій прибуток.

Менеджер з розвитку по Миколаївської та Одеської області

Ришков Микола


4 перегляди0 коментарів
bottom of page