top of page

Результат використання Фульвігрейн Сід

В Кіровоградській області Добровеличківському районі, одне із господарств звернулося з пропозицією закласти дослід на озимій пшениці, попередником якої був соняшник під систему захисту Клеадрфілд. Як відомо 2020 рік був дуже посушливий, в результаті чого господарство розуміючи, що можлива післядія гербіциду, виявило бажання додатково обробити озиму пшеницю стимулятором і антистресантом. Також в господарстві не встигали вчасно висіяти пшеницю по причині збільшення посівних площ озимих культур.

В результаті було запропоновано використати на обробку насіння Фульвігрейн Сід в нормі 1л/т.

Препарат Фульвігрейн Сід це спеціалізований препарат призначений для передпосівної обробки. Його переваги в тому, що він має німецьку якість та високу біологічну активність всіх компонентів.


До його складу входять:


· Солі гумінових та фульвових кислот – 135 г/л

· Екстракт морських водоростей – 60 г/л

· Гіберелін



На час припинення осінньої вегетації дослідні рослини були в фазі 2-3 листків, а на контролі у фазі шильця.


Станом на 31.03.2021р. стан посівів озимої пшениці у задовільному стані, не зважаючи на пізні строки посіву. Такого результату було досягнуто за рахунок використання Фульвігрейн Сід в складі якого є гіберелін який сприяє швидкому проростанню насіння у несприятливих умовах.




Господарство задоволене результатом. Надалі планується внесення по прапорцевому листу Фульвігрейн Стимул, для додаткової стимуляції, покращення засвоювання поживних речовин і кращого формування урожаю.


Автор: Монке Станіслав Володимирович - менеджер з регіонального розвитку компанії Агротехносоюз в Кіровоградській області





2 перегляди0 коментарів
bottom of page