top of page

Розвиток озимої пшениці весною

Продовжуємо тему вегетації озимини по Харківській області. В попередній статті ми показували озиму пшеницю станом на 1 березня, вона була в фазі трьох листочків. Представляю вам фото озимої пшениці на 20 квітня:


Фото. 1 Харківська область, Куп’янський район



На фото видно, що рослини знаходяться в різних фазах розвитку. Результатом цього стали посушливі умови осені 2020 року, коли було отримано нерівномірні сходи, а деякі проростки з´явилися вже навесні. За рахунок обробки насіння продуктом компанії Агротехносоюз, ми відмічаємо гарний розвиток первинної кореневої системи і бачимо відростання вторинних корінців.






Для стимуляції росту рослин, додаткового кущення і захисту від стресів фахівці компанії ТОВ «Агротехносоюз» рекомендують застосовувати препарат на основі солей фульвових та гумінових кислот, а саме: Гуміфілд Форте Фульвік.


Гуміфілд Форте Фульвік – це дуже вдале поєднання солей гумінових і фульвових кислот тому він хороший і стимулятор росту, і антистресант. Гумінові кислоти відповідають за імунітет, тобто підвищують опірність організму до хвороб і стійкість до перепадів температури. Фульвові кислоти відповідають за ріст рослин, кущення, покращують засвоєння елементів живлення і т.д.


Через нестачу вологи спостерігається післядія гербіцидів на озимій пшениці, особливо на посівах, попередником яких був соняшник. Ми спостерігаємо пожовтіння листків, підпалювання кореневої системи. З такої ситуації теж є вихід і діяти необхідно якомога швидше. Представляю для Вас препарат Гуміфілд Форте Аміно.


Гуміфілд Форте Аміно був розроблений спеціально для зняття з рослин жорстких стресів різноманітного походження. Основа препарату – вільні L-амінокислоти, які засвоюються рослиною протягом першої доби та відразу включаються до обмінних процесів у клітинах, забезпечуючи швидке та ефективне виведення рослини зі стану стресу. Гумат калію, окрім пролонгованого антистресового ефекту, також сприяє росту кореневої системи.


Фахівці нашої компанії завжди раді допомогти вам в захисті посівів сільськогосподарських культур від впливу стресів різної природи.
 Звертайтеся до нас і до зустрічі на полях.
Більш детальну консультацію по використанню препаратів компанії HumiTech та зробити попередній заказ на придбання, можна за телефонами:
 +38(096)719-39-01 та +38(066)20-47-990 
 менеджер з розвитку Харківської і Луганської областей компанії ТОВ «Агротехносоюз» Лазуренко Євген Володимирович.

Автор: Лазуренко Євгеній Володимирович





131 перегляд0 коментарів
bottom of page