top of page

Як розкрити потенціал рослини

В Кіровоградській області Новоукраїнського району, одне із провідних господарств звернулося з питанням, як можна максимально розкрити потенціал озимої пшениці. В цьому році весна видалася сприятливою для озимих культур, господарство вложило не малі кошти в даний посів і звичайно хоче отримати максимальний прибуток.

В господарстві посіяно озиму пшеницю Практік, під основний обробіток внесено добрива компанії Бінфілд 400 кг/га, весною сульфат амонію 100 кг/га і аміачна селітра 300 кг/га.


Оглянувши посіви озимої пшениці, було прийнято рішення в перший обробіток застосувати продукт компанії Агротехносоюз Гуміфілд Форте Фульвік нормою 0,4 л/га для стимуляції вегетації, розвитку вторинної кореневої системи і захисту рослин від різких перепадів температур та гербіцидних стресів.


До його складу входять:


· Солі гумінових кислот – 135 г/л

· Фульвових кислот – 60 г/л

· Амінокислот – 20 г/л

· Калія - 20 г/л

· Мікроелементів – 5 г/л


Гуміфілд Форте Фульвік добре сумісний з пестицидами та добривами.

За відсутності посухи, для наступного внесення було порекомендовано застосування Фульвігрін Стимул нормою 0,5 л/га в фазу виходу прапорцевого листка.


До його складу входять:


· Фульвові кислоти – 100 г/л

· Екстракт морських водоростей – 100 г/л

· Азот – 100 г/л


Даний препарат максимально реалізує генетичний потенціал рослини, сприяє кращому засвоєнню елементів живлення з ґрунту та добрив за рахунок фульвових кислот, сприяє активному фотосинтезу та збільшує врожайність.

Данні рекомендації від компанії АТС були наданні для інтенсивної технології та отримання максимального прибутку.



Автор: Монке Станіслав Володимирович - менеджер з регіонального розвитку компанії Агротехносоюз в Кіровоградській області


За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 067 342 88 25


36 переглядів0 коментарів
bottom of page